دانلود پاورپوینت در مورد ماستیت یا ورم پستان گاو چیست و علت آن را بیان کنید

 

فرمت فایل : .pptx

تعداد اسلاید : ۴۹ اسلاید

قسمتی از متن :

  • ورم پستان :
  • ورم پستان ( ماستیت ) به آماس غده های پستان گفته می شود که بیشتر در پی عفونتهای باکتریایی بوجودمی آید .
  • شدت آماس متغیر بوده ورم پستان به ورم پستان کلینیکی یا آشکار و ورم پستان زیر کلینیکی یا پنهان ، گروه بندی می شود. ورم پستان را زمانی کلینیکی گویند که با بررسیهای فیزیکی پستان یا شیر ، ناهنجاریهایی دیده شود.
  • ورم پستان کلینیکی به ۲ زیر گروه حاد و زیر حاد گروه بندی می شود
  • زیانهای اقتصادی ورم پستان
  • زیانهای اقتصادی ورم پستان به : حذف گاو به دلیل کم تولیدی یا مرگ ،
  • کاهش تولید شیر ،
  • هزینه های درمان ودور ریختن شیر ورم پستانی مربوط می شود .
  • هزینه های ورم پستان ممکن است تا ۱۰ درصد کل تولید را در برگیرد .
  • زیانهای اقصتادی ورم پستان در آمریکا در سال ۱۹۷۹ میلادی ،
  • برابر ۳/۱۱ بیلیون دلار برآورد شده بود که ۳/۶۹ درصد آن مربوط به کاهش تولید شیر، ۱۱ درصد مربوط به شیر دور ریخته شده ،
نلود پاورپوینت آماده ماستیت یا ورم پستان گاو چیست| ماستیت یا ورم پستان گاو چیست| پاورپوینت ورم پستان گاو چیست| دانلود پاورپوینت در مورد ورم پستان گاو ورم  پستان گاو    دانلود پاورپوینت آماده ماستیت یا ورم پستان گاو چیست

ورم پستان گاو

  • علتهای ورم پستان
  • شایع ترین علت ورم پستان درگاوهای شیری عفونتهای باکتریایی پستان است .
  • کوارترهای آلوده ، منبع مهمی از پاتوژنهای بیماری زا هستند .
  • پاتوژنها درغده های پستانی 
  • بخوبی تکثیر و به شیر راه رفته و به آسانی درمحیط پراکنده می شوند .
  • انتقال پاتوژنها به دیگر حیوانات ،
  • از راه دستهای شیردوش ،
  • بجز هنگامی که دستها پیش از دست زدن به دیگرگاوها ، ضدعفونی می شوند ،
  • بویژه با استفاده پی در پی از حوله های خشک کننده ی پستانها ، صورت می گیرد .

دانلود پاورپوینت آماده ماستیت یا ورم پستان گاو چیست

  • ورم پستان و ترکیب شیر
  • در پی ورود میکروارگانزیم های ورم پستان آماس بافت پستان برفرآیندهای سنتز شیر (کمی و کیفی ) تاثیر می گذارد .
  • همبستگی های کم و بیش مشخصی ،
  • بین تعداد سلولهای سوماتیک و ویژگی های فیزیکی شیر ،
  • مانند ویسکوزیته ، نقطه ی یخ زدن ، ph و توان بافری وجود دارد .
  • هنگامی که تعداد سلولهای سوماتیک ، ۵۰ درصد افزایش یابد ،
  • ویسکوزیته ی شیر به میزان شایان توجهی افزایش خواهد یافت .

دانلود پاورپوینت آماده ماستیت یا ورم پستان گاو چیست

تعداد سلولهای سوماتیک در شیر طبیعی ،

 ۰۰۰/۳۰۰ – ۰۰۰/۲۰۰ در هر میلی متر است که هنگام ورم پستان تا ۲۵ برابر افزایش می یابد. هر میلی لیتر آغوز ، یک تا ۲ میلیون سلول سوماتیک دارد .

  • تشخیص ورم پستان
  • ورم پستان کلینیکی را می توان با مشاهده ی دقیق ، شناسایی کرد . حساس بودن پستانها ورم و ناهنجاریهای عمومی ، تشخیص موارد حادورم پستان را آسان می سازد

 

  • ۱- روشهای مستقیم
  • وجود باکتریهای بیماری زا در شیر نشانه ی قطعی ورم پستان باکتریایی است ،
  • هر چند که شدت بیماری را نشان نمی دهد .
  • در این روش شیر با روش سترون از هر غده ی پستانی تهیه و در محیط ویژه ای کشت داده می شود .
  • باکتریها ، پس از گذشت زمانی تکثیر یافته و به صورت کلنی های باکتریایی با چشم دیده می شوند .
  • وجود کلنی باکتریایی نشان دهنده ی عفونت است .
  • با بکارگیری محیط کشت مناسب و کشت دوباره می توان گونه ی باکتری را نیز شناسایی کرد .
  • بایددقت کرد که به هنگام نمونه برداری ، شیر با میکروارگانزیمهای بیورن آلوده نشود .
  • مشکل نمونه برداری وهزینه های مربوط ، موجب شده که این آزمایش ، تنها در شرایط ویژه ای انجام شود.
  • کلامت کلیدی پاورپوینت:
دانلود پاورپوینت آماده ماستیت یا ورم پستان گاو چیست, ماستیت یا ورم پستان گاو چیست, پاورپوینت ورم پستان گاو چیست,دانلود پاورپوینت در مورد ورم پستان گاو
 


مشاهده و دانلود پاورپوینت